Faculty Profile

سید محمد موسوی جد
تاریخ به‌روزرسانی: 1403/07/12

سید محمد موسوی جد

دانشکده علوم انسانی و اجتماعی / گروه مدیریت بازرگانی

Theses Faculty

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. بررسی تاثیر مدیریت دانش بر چابکی سازمانی با نقش میانجی گرایش کارآفرینانه (مورد مطالعه: شرکت‌های فعال مستقر در پارک علم و فناوری استان کردستان)
    1402
    امروزه عواملی مانند تغییرات محیطی، جهانی شدن بازارها و تحولات تکنولوژیکی باعث پیچیده‌تر شدن فضای کسب و کارها شده‌اند و سازمان‌ها جهت باقی ماندن در چرخه رقابت، همواره باید خود را با این تغییرات وفق دهند. یک استراتژی برای مدیریت این تغییرات غیرقابل‌پیش‌بینی، چابکی سازمانی است. چابکی به سازمان‌ها کمک می‌کند تا فرصت‌های ایجاد شده را به‌سرعت شناسایی کرده و از آن بهره ببرند. یکی از ویژگی‌های اساسی سازمان‌های چابک، دانش‌محور بودن آن‌هاست. مدیریت کارآمد دانش، موجب گسترش تبادل اطلاعات میان کارکنان، آفرینش ایده‌های خلاقانه، توسعه نوآوری و تقویت گرایش به کارآفرینی شده و از این طریق زمینه دستیابی سازمان به چابکی را فراهم می‌کند. بر این اساس، هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر مدیریت دانش بر چابکی سازمانی با در نظر گرفتن نقش میانجی گرایش کارآفرینانه در شرکت‌های فعال مستقر در پارک علم و فناوری استان کردستان می‌باشد. این پژوهش از منظر هدف کاربردی و به‌لحاظ گردآوری داده‌ها پیمایشی می‌باشد. جامعه آماری پژوهش، شرکت‌های فعال در پارک علم و فناوری استان کردستان به تعداد 62 شرکت و روش نمونه‌گیری نیز به‌صورت در دسترس می‌باشد. ابزار گردآوری داده‌های پژوهش، پرسش‌نامه استاندارد مبتنی بر طیف لیکرت بوده و از 155 پرسش‌نامه توزیع شده میان مدیران و کارشناسان شرکت‌ها، 143 پرسش‌نامه جمع‌آوری گردید. روایی پرسش‌نامه از طریق روایی واگرا و همگرا و پایایی آن از طریق ضریب آلفای کرونباخ تایید گردید. جهت تجزیه و تحلیل داده‌ها از مدل‌سازی معادلات ساختاری مبتنی بر حداقل مربعات جزئی با نرم‌افزار SmartPLS3 و جهت انجام آزمون‌های آماری از نرم‌افزار SPSS26 استفاده شده‌است. آزمون‌های آماری مورد استفاده در این پژوهش، پس از تعیین نرمال بودن توزیع داده‌ها انتخاب شده‌است؛ به‌طوری که برای داده‌های با توزیع نرمال، آزمون‌های پارامتریک و برای داده‌های با توزیع غیر نرمال، از آزمون‌های ناپارامتریک استفاده می‌شود. نتایج تحقیق بیانگر تایید هر چهار فرضیه تحقیق می‌باشد. به این صورت که مدیریت دانش بر چابکی سازمانی، مدیریت دانش بر گرایش کارآفرینانه و گرایش کارآفرینانه بر چابکی سازمانی تاثیر مثبت و معنادار دارند. همچنین مدیریت دانش بر چابکی سازمانی با در نظر گرفتن نقش میانجی گرایش کارآفرینانه در شرکت‌های فعال مستقر در پارک علم و فناوری استان کردستان، تاثیر مثبت و معنادار دارد.
  2. اثر مدیریت چابک در زنجیره تامین در شرایط وجود اختلال (مطالعه موردی: صنعت توزیع دارو در استان کردستان)
    1402
    هدف از انجام موضوع این پژوهش تجزیه و تحلیل اثر مدیریت چابک در زنجیره تامین در شرایط وجود اختلال (مطالعه موردی: صنعت تولید و توزیع دارو استان کردستان) می‌باشد. پژوهش انجام شده از لحاظ هدف کاربردی و از نظر نوع روش پژوهش، توصیفی‌پیمایشی می‌باشد. این پژوهش از مطالعات کتابخانه‌ای، یک پرسشنامه مورد نیاز از نوع طیف لیکرت تحقیق شده با یک پیش آزمون مقدار پایایی آن به‌وسیله آلفای کرونباخ 849/0 محاسبه و اثبات شده، همچنین داده‌های جمع آوری شده از نظر همبستگی و نرمال بودن و همچنین آزمون‌های ناپارامتریک به وسیله نرم افزار‌های تحلیلی نظیر SPSS مورد آزمون قرار گرفتند که نتایج حاصل از انجام این مطالعه نشان داد که متغیر‌های استراتژی چابکی و پیاده سازی آن در زنجیره تامین، تضعیف کارایی زنجیره تامین، استراتژی‌های کاهش اختلالات و ارتقای بهینه دارای اثر مثبت و معناداری بر روی اختلالات در مدیریت زنجیرۀ تامین دارند.
  3. تاثیر ملاحظات اخلاقی بازاریابی بر وفاداری به برند با نقش میانجی کیفیت رابطه مصرف کننده - برند و کیفیت محصول ادراک شده (مورد مطالعه: شرکت های مواد غذایی اقلیم کردستان عراق)
    1400
    هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر ملاحظات اخلاقی بازاریابی بر وفاداری به برند با نقش میانجی کیفیت رابطه مصرف کننده - برند و کیفیت محصول ادراک شده در چهار شرکت مواد غذایی کردستان عراق است. پژوهش ازنظر هدف کاربردی و ازنظر راهبرد جزو پژوهشات کمی است. با توجه به بررسی رابطه دو متغیر، پژوهش را می توان جزو پژوهشات همبستگی دسته بندی نمود. با توجه به نحوه جمع آوری داده ها پژوهش از نوع توصیفی – پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش حاضر جامعه آماری این پژوهش را مشتریان برندهای مواد غذایی شرکت های دیار سلیمانیه، ئالای سلیمانه، شرکت خالقی و گارگه کاشو در سال 2021 تشکیل می دهند ابزار نمونه برداری پرسشنامه استاندارد است که بعد از انجام روایی صوری با کمک اساتید محترم دانشکده، به کمک نرم افزار اسمارت پی آل اس روایی سازه آن مورد تائید قرار گرفت. پایایی به کمک آلفای کورنباخ محاسبه و تائید شد. برای بررسی رابطه بین متغیرهای پژوهش از مدل ساختاری استفاده شد. از روش نمونه گیری ساده غیر احتمالی استفاده شده است. یافته های پژوهش تائید کننده رابطه معنی دار و تاثیرگذاری ملاحظات اخلاقی بازاریابی بر وفاداری به برند است و با توجه به مقادیر آماره تی به دست آمده برای هر کدام از شرکت ها، می توان نتیجه گرفت که رابطه ی تعدیل گری برای شرکت ها وجود دارد و ملاحظات اخلاقی بازاریابی شرکت بر وفاداری به برند با نقش میانجی کیفیت رابطه مصرف کننده / برند و کیفیت محصول ادراک شده تاثیر معنی دار و مثبتی دارد و هرچه شرکت در بازاریابی بیشتر به ملاحظات اخلاقی توجه کند، میزان وفاداری مشتریان به برند او افزایش می یابد.
  4. نقش آموزش و نگرش کارآفرینانه در نوآوری دانش آموزان با نقش میانجی مهارت های رفتار سیاسی (مورد مطالعه: دانش آموزان مدارس تیزهوشان استان همدان)
    1399
    با عنایت به نقش و اهمیت روز افزون توسعه کارآفرینی و بازنگری در آموزش و نگرش کارآفرینی به عنوان یکی از مهم ترین ابزارهای آموزش، بررسی و پژوهش در مورد مفاهیم نگرشی و تقویت نگرش کارآفرینانه در دانش آموزان از ضرورت بسیار بالایی برخوردار است. در این پژوهش با استفاده از روش تحلیل محتوا و میزان توجه به نقش آموزش و نگرش کارآفرینانه در نوآوری دانش آموزان با نقش میانجی مهارت های رفتار سیاسی بررسی می شود. بدین منظور در کلیه پایه های هفتم تا دوازدهم متوسطه اول و دوم در مراکز سمپاد استان همدان در سال تحصیلی 1399-1400 به کمک جدول تحلیل محتوا بررسی شد و سپس جدول تحلیل محتوا و نگرش کارآفرینانه با نقش میانجی مهارت های رفتار سیاسی از دانش آموزان پرسش شد جامعه آماری پژوهش شامل دانش آموزان مدارس تیزهوشان استان همدان که تعداد آنها برابر است با 14 مدرسه که بیش از 3462 دانش اموزان وجود دارند هستند که با روش نمونه گیری خوشه ای تصادفی و فرمول کوکران حجم نمونه تعیین شد که 346 دانش آموز شدند. بطور کلی نتایج پژوهش و تحلیل های آماری صورت گرفته نشان می دهد اثر مهارت های رفتار سیاسی بر نوآوری و آموزش کارآفرینی بر مهارت های رفتار سیاسی دانش اموزان مدارس تیزهوشان در استان همدان معنادار و مثبت است. بدین معنا که با افزایش آموزش کارآفرینی مهارت های سیاسی دانش آموزان ارتقا یافته و منجر به افزایش نوآوری دانش آموزان می شود.
  5. بررسی تاثیر چایکی بازاریابی بر عملکرد با نقشهای میانجی قابلیت نوآوری و تعدیلگری آشفتگی بازار
    1399
    هدف از انجام پژوهش حاضر، شناسایی تاثیر چابکی بازاریابی بر عملکرد مالی با نقشهای میانجی قابلیت نوآوری و تعدیلگری آشفتگی بازار در شرکت های کوچک و متوسط شهرک های صنعتی شهرستان سنندج است. این پژوهش بر حسب روش، توصیفی و از شاخه همبستگی، به لحاظ زمانی، تک مقطعی و از نظر هدف، کاربردی است. تعداد جامعه آماری 271 شرکت کوچک و متوسط شهرک های صنعتی شهرستان سنندج میباشد که از این تعداد، 159 شرکت به عنوان نمونه انتخاب شده است. روش نمونه گیری، تصادفی ساده و ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه های استاندارد چابکی بازاریابی، عملکرد مالی، قابلیت نوآوری و آشفتگی بازار می باشد. جهت تعیین روایی پرسشنامه ها از روایی محتوا و روایی سازه، و برای سنجش پایایی پرسشنامه ها از روش آلفای کرونباخ و پایایی ترکیبی استفاده شده است. یافته های مهم پژوهش حاکی از وجود تاثیر معنادار و مثبت چابکی بازاریابی بر قابلیت نوآوری و عملکرد مالی، قابلیت نوآوری بر عملکرد مالی است. همچنین نتایج مدلسازی معادلات ساختاری نقشهای میانجی قابلیت نوآوری و تعدیلگری آشفتگی بازار را بر رابطه بین چابکی بازاریابی با عملکرد مالی را تایید کرد.
  6. رتبه بندی موانع ایجاد سازمان های یادگیرنده با رویکرد تصمیم گیری
    1399
    این مطالعه به رتبه بندی موانع ایجاد سازمان یادگیرنده با استفاده از رویکرد تئوری تصمیمگیری چندمعیاره و مدل معادلات ساختاری در شعب بانک سپه شهر کرمانشاه می پردازد. هدف اصلی این پژوهش رتبهبندی موانع ایجاد سازمان های یادگیرنده است. با بررسی و مطالعه پیشینه پژوهش و مبانی نظری، موانع مهم ایجاد سازمان های یادگیرنده شناسایی شده و مدلی برای رتبهبندی این موانع طراحی شده است. این پژوهش از منظر هدف کاربردی و از نظر روش گردآوری داده ها توصیفی است. جامعه آماری را کلیه کارکنان بانک سپه شهر کرمانشاه تشکیل دادهاند. با توجه به اینکه دو نوع پرسشنامه برای این پژوهش طراحی شده است، تعداد نمونه برای مدل معادلات ساختاری نسل دوم بر اساس روش نمونهگیری بارکلای و همکاران تعداد 50 نمونه انتخاب شده است و برای روش تئوری تصمیمگیری چندمعیاره با توجه به تعداد 18 شعبه بانک سپه،تعداد 18 نمونه انتخاب شده است.ابزار تحقیق پرسشنامه می باشد. پرسشنامه براساس موانع سازمان یادگیرنده که با مطالعه آثار پیتر سنگه در پژوهش امیر البدوی و رضا شفاعی (1381) ذکر شده ، طراحی شده است.پنج معیار موانع فرهنگی، مقاومت مدیران، فقدان زمان کافی برای یادگیری، محیط سیاسی درون سازمان به عنوان موانع مورد سنجش قرار گرفت. یافتهها نشان داد که موانع فرهنگی مهمترین مانع بر راه ایجاد سازمان یادگیرنده و در میان موانع فرهنگی، عادتهای فکری غلط نیز دارای بیشترین اهمیت می باشد و همچنین با رتبهبندی شعب با استفاده از روشهای تئوری تصمیمگیری چندمعیاره شعبه 6 (شهید بهشتی) با کمترین فاصله تا مفهوم ایدهآل سازمان یادگیرنده رتبه یک را کسب کرد. برای رسیدن به یک اجماع برای رتبهبندی موانع یاد شده، رتبهبندیهای بدست آمده از مدل معادلات ساختاری نسل دوم و روش تئوریهای تصمیمگیری چندمعیاره مجددا بر اساس روشهای ادغام (میانگین رتبهها و بردا ) رتبهبندی کرده که نتایج نشان داد که برای مانع فرهنگی(عادتهای فکری غلط) به عنوان مهمترین مانع اجماع وجود دارد.و همچنین ضریب همبستگی 0.991 میان رتبهبندیهای روش بردا و میانگین رتبهها نشان داد که همبستگی میان روشهای رتبهبندی مثبت و نتایج حاصل قابل اتکا میباشد. نتایج این پژوهش می تواند برای مدیران منطقه و مدیران شعب بانک سپه شهر کرمانشاه مفید باشد و در پایان نیز پیشنهاداتی برای پژوهشهای آتی ارائه شده است.
  7. اثر بازاریابی توصیهای بر میزان مقاومت مصرفکننده در برابر جایگزینی برند کالای تند مصرف
    1399
    چکیده امروزه روش های جدید بازاریابی با کارایی بیشتر، اقتصادی تر و تاثیرگذاری بیشتر جایگزین روش های قدیمی بازاریابی شده اند. امروزه محققان حوزه بازاریابی به این امر آگاه اند که بازاریابی توصیه ای نقشی بسیار مهم در تصمیم گیری برای خرید مشتری را بازی می کند. بازاریابی توصیه ای درواقع نوشدارویی است که هم خواست مشتریان را تامین می کند و هم صاحبان مشاغل را از سردرگمی برای هزینه های گزاف با اثرگذاری موقت تبلیغات نجات می دهد. بازاریابی توصیه ای که به وسیله مشتری انجام می شود نتیجه عوامل بسیار گوناگونی است. با افزایش نمانام های مصرفی، مدیران در تلاش اند که با استفاده از شیوه های بازاریابی توصیه ای مقاومت مشتریان را در برابر پذیرش برند خود افزایش دهند. این امر برای آن ها بسیار حائز اهمیت است که مطمئن شوند می توانند مقاومت مصرف کننده را در برابر پذیرش برند جدید خود به حداکثر برسانند و درنتیجه اعتماد مصرف کننده و سرمایه وفاداری را در مشتریان ایجاد کنند. هدف این مطالعه اثر بازاریابی توصیه ای بر میزان مقاومت مصرف کننده در برابر جایگزینی برند کالای تند مصرف در فروشگاه افق کوروش شهر سنندج است که حجم نمونه موردبررسی برابر با 384 نفر بود. ازنقطه نظر هدف، این پژوهش بر اساس هدف کاربردی و اساس چگونگی به دست آوردن داده های موردنیاز توصیفی، همبستگی است. در این پژوهش از پرسشنامه برای جمع آوری داده ها و دریافت پاسخ سوالات محقق استفاده شده است. برای به دست آوردن آن از روش نمونه گیری تصادفی استفاده شده است، به منظور تعیین پایایی پرسشنامه از ضریب آلفای کرون باخ استفاده شده است و ابزار گردآوری پژوهش تحقیقات میدانی است. از شاخص برازندگی برای تعیین برازندگی و اعتبار مدل مفهومی پژوهش استفاده می شود. ازنظر اساتید برای روایی پرسشنامه استفاده گردید. روش تجزیه وتحلیل داده ها به روش آمار توصیفی و استنباطی و با استفاده از نرم افزار اس پی اس اس و آماس انجام شده است. برای بررسی نرمال بودن داده ها از آزمون کلموگراف-اسمیرونوف و از آزمون تحلیل عاملی تاییدی جهت تایید روایی سوالات و برای بررسی برازش مدل پژوهش با استفاده از داده های گردآوری شده از مدل معادلات ساختاری استفاده شده است. نتایج حاکی از آن است که روش های بازاریابی توصیه ای شامل توصیه شفاهی، توصیه الکترونیکی و توصیه بازاریابان است و در این مطالعه توصیه شفاهی بیشترین و توصیه بازاریابان کمترین تاثیر را نسبت به مقاومت مصرف کننده در برابر جایگزینی برند کالای تند مصرف دارند و تمام متغیرهای بازاریابی توصیه ای باعث افزایش مقاومت مصرف کننده و وفاداری مصرف کننده نسبت به برند مصرفی می شوند.
  8. تااثیر کیفیت خدمات پس از فروش بر رضایت مشتریان صنعت لوازم خانگی شهر سنندج
    1398
    چکیده با توجه به شرایط اقتصادی که در داخل کشور وجود دارد و سالی که با نام حمایت از تولید ملی نامیده شد، بیانگر حساسیت این برهه از زمان جهت حمایت از تولیدات داخلی است. در این میان بخش صنعت برای رسیدن به این هدف نقش پررنگی دارد و زمانی مردم از صنعت داخلی حمایت می کنند که از شرکت های تولیدکننده داخلی احساس رضایت کنند. یکی از راهکارهای تامین رضایت مشتریان کیفیت خدمات پس از فروش هست. این پژوهش از جنبه هدف کاربردی است چرا که نتایج رضایت مشتریان از کیفیت خدمات پس از فروش شرکت های تولیدکننده لوازم خانگی، کلیدی و کاربردی است. از طرف دیگر این پژوهش توصیفی است و چون از ابزار پرسشنامه بهره گرفته شده است پیمایشی هست. جامعه آماری این پژوهش را مشتریان لوازم خانگی شهر سنندج تشکیل می دهند و از آنجا که حجم دقیقی از جامعه آماری در دست نبود پژوهشگر آن را به صورت نامحدود در نظر گرفت و از طریق جدول مورگان تعداد 384 نفر از طریق نمونه گیری تصادفی ساده بدون جایگزین انتخاب شدند؛ که در نهایت 383 نفر پرسشنامه را تکمیل نمودند. نتایج و یافته های پژوهش در دو بخش توصیفی و استنباطی بیان می شود. نرم افزارهای مورد استفاده در پژوهش Spss و Amos هست. نتایج حاکی از تاثیر هر 4 بعد کیفیت خدمات پایه، کلیدی، ثانویه و فوق العاده بر رضایت مشتریان هست.
  9. تاثیر تبلیغات از راه گوشی های هوشمند بر قصد خرید مصرف کنندگان
    1398
    مهم ترین مباحث بازاریابی در عصر حاضر برای شرکت ها، تشخیص مشتریان هدف و شناسایی دقیق نیازها و خواسته های آنان است. شرکت ها پس از بخش بندی بازارها و مشتریان مورد نظرشان، نیازمند روشی مناسب برای شناساندن محصولات خود به مشتریان هستند تا بتوانند در بازار، سهم خود را حفظ و در صورت امکان افزایش دهند. قصد خرید مشتریان، می تواند به شرکت ها این امکان را بدهد که جهت گیری های بازار و میزان فروش خود را بهتر مورد ارزیابی قرار دهند. لذا توجه به عواملی که بر قصد خرید مشتریان اثرگذار هستند، کمک شایانی به شرکت ها جهت ارزیابی جایگاه خود و ادراک مشتریان نسبت به محصولاتشان می نماید. تبلیغات مهم ترین ابزار برای شرکت هاست که از طریق آن، اطلاعات لازم و مربوط به نام تجاری، محصولات، خدمات و سایر مواردی را که شرکت مد نظر دارد، به مشتریان هدف خود می رسانند. لذا توجه به شیوه ی رساندن تبلیغ بسیار حیاتی است. در پژوهش حاضر تلاش شده است که تبلیغات از راه گوشی های هوشمند و نقش آن در قصد خرید مصرف کنندگان مورد بررسی قرار گیرد. انتخاب این روش به این دلیل است که در زمان کنونی، مهم ترین راه ارتباطی بین افراد گوشی بوده و کاربرد گوشی های همراه روز به روز بیشتر می شود. در این پژوهش مشخص می شود که استفاده مناسب از گوشی های هوشمند برای رساندن تبلیغات به مشتریان هدف، می تواند قصد خرید را تحت تاثیر قرار داده و شرکت، سهم بازار و فروش خود را حفظ و یا بهبود بخشد. رویکرد این پژوهش کمی و از نظر هدف کاربردی بوده و از نظر نحوه گردآوری داده ها توصیفی- پیمایشی است. برای گردآوری داده ها از پرسشنامه استفاده شده و حجم نمونه با توجه به فرمول کوکران، 384 نفر از روش تصادفی ساده انتخاب شده است. جامعه مورد بررسی مصرف کنندگانی هستند که به اینترنت دسترسی داشته و از یکی از برنامه های دیوار، علی بابا، اِلی گشت، اِسنپ یا دیجی کالا، استفاده کرده اند. نتایج پژوهش نشان می دهد که با تبلیغات مناسب و مورد پسند مشتریان از راه گوشی های هوشمند، می توان بر قصد خرید آنان تاثیرگذاشت. تجربه جریان بیشترین تاثیر را بر قصد خرید داشته و ارزش تبلیغات در درجه دوم بر قصد خرید مصرف کنندگان تاثیرگذار است. قصد خرید مصرف کنندگان سایت های مذکور با همدیگر برابر است.
  10. بررسی رابطه تاکتیک های برندسازی شخصی با موفقیت حرفه ای ( پزشکان، وکلا، هنرمندان و ورزشکاران شهر سنندج)
    1398
    برندسازی شخصی از جمله موضوعاتی است که این روزها خیلی رایج شده است. انسان ها همواره در طول تاریخ به دنبال ثبت نماد ها و جاگذاری نمود و اثری از خود بوده اند. امروزه برند ها نمادی از هویت محصولات و حتی انسان ها به شمار می روند و اهمیت برند در شکل گیری ارتباطات و جریان های مرتبط با کسب و کار غیر قابل انکار است. برند تنها در انحصار سازمان ها و محصولات نیست، اشخاص نیز می توانند برند شخصی برای خود داشته باشند. محیط بازاریابی مدرن امروزی، به طور فزاینده ای به محیطی مهم برای ساخت و ترویج برند شخصی تبدیل شده است. از نقطه نظر علمی، برند شخصی یک موضوع مهم است. زیرا بسیاری از موفقیت های آینده یک فرد بستگی به توانایی شخص و استفاده از اهرم های در دسترس برای ساخت و توسعه یک تصویر مطلوب از خود است. ایجاد یک برند شخصی می تواند به عنوان مسیری به سوی موفقیت حرفه ای مورد استفاده قرار گیرد. هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه تاکتیک های برند سازی شخصی بر موفقیت حرفه ای ( مورد مطالعه: پزشکان، وکلا، هنرمندان و ورزشکاران شهر سنندج ) می باشد. پژوهش حاضر براساس هدف از نوع کاربردی – توسعه ای است و براساس ماهیت و نحوه گردآوردی داده ها توصیفی از نوع همبستگی می باشد. جامعه آماری این پژوهش را پزشکان، وکلا، هنرمندان و ورزشکاران شهر سنندج تشکیل می دهند که با توجه به حجم بالای جامعه در ابتدا از روش نمونه گیری طبقه بندی شده سپس از روش نمونه گیری غیرتصادفی-دردسترس استفاده می شود. با توجه به نوع پژوهش و نوع متغیرها، جهت تجزیه وتحلیل داده های آماری و بررسی سئوالات پژوهش با بهره گیری از نرم افزارهای آماری SPSS و PLS، از آماره های توصیفی و آزمون های استنباطی متناسب با نوع داده ها و متغیر ها استفاده گردید. بر اساس نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها ؛ تمام عوامل به کار گرفته شده، تاثیر معنی داری بر موفقیت حرفه ای دارند، که در این بین برند سازی شخصی بیشترین تاثیر و پس از آن مولفه الگو سازی از خود در رتبه دوم، استدعا از دیگران رتبه سوم ، مورد توجه قرار گرفتن رتیه چهارم، ایجاد ارعاب در میان رقبا رتبه پنجم و خود تبلیغی آخرین رتبه یعنی رتبه ششم را به خود اختصاص داده اند و به این ترتیب بر موفقیت حرفه ای تاثیر می گذارند. کلید واژه ها: برند، برند سازی شخصی، موفقیت شغلی، موفقیت حرفه ای
  11. تاثیر تجربه برند، کیفیت خدمات و ارزش ادراک شده بر تبلیغات شفاهی مشتریان خرد بانک ملت
    1398
    امروزه صنعت بانکداری در اقتصاد ایران نقشی فراتر از جایگاه ذاتی خود ایفا می کند. بدین معنی که وظایف سایر بخش های اقتصاد خصوصا حوزه های مالی را نیز بالاجبار به عهده گرفته است. این درجه از اهمیت می طلبد که در این صنعت کارهای پژوهشی بیشتری صورت گیرد. صنعت بانکداری مشتمل بر چهار حوزه بانکداری خرد، شرکتی، تجاری و اختصاصی است و با توجه به دو نکته اساسی بانکداری خرد به عنوان نقطه عطف پژوهش حاضر مدنظر قرار گرفته است. در وهله اول می توان به این موضوع اشاره کرد که حوزه بانکداری خرد، از بین دیگر حوزه ها، با بیشترین مشتری مواجه است و نقش این حوزه در ترکیب منابع و مدیریت شهرت بانک ها بسیار پررنگ است. ثانیا با توجه به اطلاعات کسب شده بیشترین مشتریان بانکی در سطح شهر سنندج از جنس مشتریان خرد می باشند. پژوهش حاضر با هدف تبیین تاثیر تجربه برند، کیفیت خدمات و ارزش ادراک شده بر تبلیغات شفاهی مشتریان خرد بانک ملت: با درنظرگرفتن عامل وفاداری مشتری صورت پذیرفته است. این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از لحاظ روش مورداستفاده، توصیفی و از نوع همبستگی است. رویکرد پژوهش حاضر در حوزه مطالعات کمی می باشد. روش مطالعه مورداستفاده به طریق میدانی و با مطالعات کتابخانه ای صورت گرفته است. از آنجایی که داده های پژوهش در یک مقطع زمانی جمع آوری شده است، لذا بر حسب جمع آوری داده ها از نوع پژوهش مقطعی است و از روش پیمایشی برای بررسی ویژگی های جامعه آماری استفاده شده است. روش جمع آوری داده ها با توجه به کمی بودن آن ها پرسشنامه می باشد. جامعه آماری پژوهش حاضر کلیه مشتریان خرد شعب بانک ملت در سطح شهر سنندج می باشند که با استفاده از جدول مورگان، تعداد 384 نفر از مشتریان بانک ملت به روش نمونه گیری قضاوتی دردسترس به عنوان نمونه انتخاب شدند. نتایج تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS 25 مشخص کرد که تمامی فرضیه های پژوهش مورد تایید هستند و تجربه برند، کیفیت خدمات و ارزش ادراک شده هم به صورت مستقل و هم با میانجی گری وفاداری بر تبلیغات شفاهی مشتریان خرد بانک ملت تاثیر معنادار دارند. برای تعیین میزان همبستگی بین متغیرها از ضریب همبستگی پیرسون استفاده شده است. نتایج به دست آمده نشان می دهد که بین متغیرهای پژوهش تاثیر مثبت و معناداری وجود دارد. ضریب همبستگی بین تجربه برند و تبلیغات شفاهی 683/0، ضریب همبستگی بین کیفیت خدمات و تبلیغات شفاهی 676/0 و ضریب همبستگی بین ارزش ادراک شده و تبلیغات شفاهی 759/0 می باشد. با توجه به نتایج فوق مشخص می شود که ارزش ادراک شده از بین متغیرها در رتبه اول قرار گرفته، لذا بانک ملت باید در جهت ارائه هرچه بیشتر ارزش مطلوب مشتریان، تلاش در جهت درک نیازهای مشتریان و متعاقبا سعی در رفع آن ها و غیره اهتمام ورزد تا نهایتا منجر به ارائه تبلیغات شفاهی از سوی مشتریان گردد. تجربه برند در رتبه دوم قرار گرفته، در نتیجه لازم است که بانک ملت بیشتر با مشتریان ارتباط برقرار کرده و ارتباطات حسی، عاطفی و هیجانی مناسبی را با مشتریان خود برقرار کند و سعی در ارتقای آن ها داشته باشد. از بین این متغیرها، کیفیت خدمات در رتبه آخر قرار گرفته و این طور استنباط می شود که علی رغم خدمات متنوع بانک ملت، مشتریان به نسبت دو متغیر دیگر تبلیغات شفاهی کمتری را از طریق این متغیر انجام می دهند و لازم است بانک ملت در جهت تقویت هرچه بیشتر کیفیت خدمات گام بردارد.
  12. تاثیر فرهنگ سازمانی و شبکه های اجتماعی بر رفتارهای کارآفرینانه در کسب و کارهای کوچک و متوسط سطح شهر سنندج
    1397
    ر جهان امروز تفکر نوآوری و کارآفرینی و استفاده از آن در سازمان ها امری اجتناب ناپذیر است، طوری که امروزه کار و فعالیت شکل تازه ای به خود گرفته است طوری که محیط کاری به سمت خود کارفرمایی و خود اشتغالی در حرکت است. که در این میان نمی توان نقش دو مولفه فرهنگ سازمانی و شبکه های اجتماعی را نادیده گرفت. این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و از نوع مطالعات توصیفی-همبستگی می باشد. جامعه آماری این پژوهش را مدیران کسب و کارهای کوچک و متوسط سطح شهر سنندج تشکیل می دهند که اسامی شرکت های کوچک و متوسط به تعداد 120 شرکت توسط شرکت شرکهای صنعتی سنندج اعلام شد. که با توجه به تعداد شرکت ها و استفاده از جدول مورگان تعداد 92 از صاحبان این صنایع کوچک متوسط انتخاب شدند. همچنین در پژوهش حاضر برای جمع آوری اطلاعات مورد نیاز از ابزار پرسشنامه استفاده شد. برای متغییر فرهنگ سازمانی از پرسش نامه استاندارد (دنیسون، 2000)، متغییر شبکه اجتماعی از پرسش نامه استاندارد (نوری، 1396) و متغییر رفتارهای کار آفرینانه از پرسش نامه (مرزبان و همکاران، 1389) استفاده شده است. ﭘﺲ از تکمیل پرسشنامه ها، داده ﻫﺎی گردآوری شده ﺑﺎ ﻛﻤﻚ ﻧﺮم اﻓﺰار ﻛﺎﻣﭙﻴﻮﺗﺮی SPSS و Smart PLS در دو حوزه توصیفی و استنباطی مورد ﺗﺤﻠﻴﻞ قرار گرفتند. نتایج نشان می دهد که فرهنگ سازمانی، شبکه های اجتماعی و مولفه های شبکه اجتماعی بر رفتارهای کارآفرینانه تاثیر مثبت و معناداری دارند. ولی در میان ابعاد فرهنگ سازمانی هدف گذاری رابطه ی معکوسی با رفتارهای کارآفرینانه داشت. ولی سایر ابعاد دارای رابطه مثبت و معناداری بود.
  13. بررسی اثرات گردشگری بر عملکرد کسب و کار در سطح شهرستان مریوان
    1397
    امروزه گردشگری به پردرآمدترین صنعت در بخش اقتصادی جهان تبدیل شده است. بدین دلیل که این صنعت می تواند منبع اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی بالایی را برای ساکنان محلی، ملی و منطقه ای فراهم کند. اما آنچه نباید از نظر دور بماند نقش غیر قابل انکار گردشگری در مسئله فقر در شهرهای کوچک است. این پژوهش به بررسی دو موضوع گردشگری و کسب و کار و رابطه مستقیم این دو می پردازد. اما این گردشگری خود شامل عواملی چون میزان تعداد گردشگر یعنی کاهش یا افزایش گردشگر و تاثیرات آن، میزان مختلف گردشگری یعنی تاثیر فصلهای مختلف آب و هوایی مختلف بر گردشگری شهرها و اثرات اقتصادی شامل میزان هزینه نهای صرف شده از سوی گردشگران است.روش پژوهش: نوع پژوهش حاضر کاربردی است و از نظر نحوه ی گردآوری اطلاعات، توصیفی از نوع همبستگی است. داده ها درباره پژوهش از طریق پرسشنامه جمع آوری میشود. نتایج مورد انتظار از این پژوهش میتواند به میزان افزایش تاثیرات گردشگری بر کسب و کارهای محلی منطقه مورد نظر کمک کند. پژوهش پیمایشی است و به منظور ارزیابی متغیرها از پرسشنامه استفاده میشود.
  14. تاثیر بازارگرایی و قابلیتهای بازاریابی بر عملکرد فروش شرکت با توجه به نقش میانجی مزیت رقابتی
    1397
    قابلیت قبل از ظهور در رشتهی بازاریابی در رشتههای دیگر دانشگاهی مانند: مدیریت استراتژی، علوم اجتماعی، روانشناسی و اقتصاد مطالعه شده است و به طور برجسته در رفاه اقتصادی، روانشناسی سیاسی، تفکر توسعه، استراتژی سازی و سیاستهای اجتماعی استفاده شد. در طول دهه های اخیر اصطالح قابلیت به طور فزاینده ای در ادبیات بازاریابی استفاده شد و با عنوان قابلیتهای بازاریابی نامیده شده است و به عنوان یک حوزه ی پژوهشی مهم شناخته شده است. این در حالی است که موسه علوم بازاریابی قابلیتهای بازاریابی را به عنوان یک اولویت پژوهشی کلیدی معرفی کردهاست. به هر حال مفهوم" قابلیتهای بازاریابی" برای دانشگاهها جدید نیست و مقاالت متعددی در زمینهی قابلیتهای بازاریابی موجود است که عمدتا در مجالت برجسته منتشر شدهاند. با وجود محبوبیت مفهوم قابلیتهای بازاریابی در جهان آکادمیک، مطالعاتی که بتواند رابطهی بین بازارگرایی، قابلیتهای بازاریابی و عملکرد فروش شرکت را تعیین کند، و نقش متغییرهای میانجی را بررسی کند، وجود ندارد. به همین دلیل است ما سعی داریم ارتباط بین قابلیتهای بازاریابی، بازارگرایی، و عملکرد فروش شرکت را تبیین کنیم و البته نقش متغییر میانجی مزیت رقابتی را در ارتباط فوق بررسی کنیم. این پژوهش با هدف کمک به فقدان تحقیقات تجربی روی قابلیتهای بازاریابی با شناخت قابلیتهای بازاریابی کلیدی که به عملکرد فروش شرکت بستگی دارد توسعه یافته است. که با تمرکز روی شرکتهای تولیدی انجام میشود.
  15. بررسی تاثیر توانمندسازی نیروی انسانی بر تصویر ذهنی گردشگران از مقصد (مطالعه موردی :آژانس های مسافرتی شهرستان سنندج)
    1396
    امروزه گردشگری به عنوان صنعت جذاب و جایگزین موردتوجه قرارگرفته و تصویر ذهنی از مقصد گردشگری عاملی است که بسیاری از گردشگران در هنگام انتخاب مقصد موردتوجه قرار می دهند و این تصویر ذهنی بر رضایت و مقاصد رفتاری گردشگران از اهمیت خاصی برخوردار است و ازآنجایی که منابع انسانی باارزش ترین عامل تولید و مهم ترین سرمایه و منبع اصلی مزیت رقابتی و ایجادکننده قابلیت های اساسی هر سازمانی به شمار می آید، هدف اصلی این پژوهش تاثیر توانمندسازی منابع انسانی بر ایجاد تصویرسازی ذهنی مقاصد گردشگری است. در این پژوهش بعد از مطالعه دقیق ادبیات موضوعی، مدل مفهومی پژوهش ترسیم گردید. پژوهش حاضر ازلحاظ هدف، کاربردی است و ازلحاظ نوع روش، توصیفی (همبستگی) است. برای جمع آوری داده ها از ابزار پرسشنامه استفاده شد که در این راستا، پژوهش در شاخه مطالعات میدانی قرار می گیرد. جامعه آماری این پژوهش کارکنان آژانس های مسافرتی شهرستان سنندج می باشد و به دلیل محدود بودن جامعه آماری از سرشماری استفاده شد و نمونه آماری مشتمل بر 100 نفر از کارمندان و مدیران آژانس های مسافرتی شهرستان سنندج می باشد و حجم نمونه با حجم جامعه برابر گرفته شده است. داده های موردنیاز از طریق مطالعات کتابخانه ای و پرسشنامه ای جمع آوری شدند و به منظور تحلیل این داده ها از برنامه نرم افزاری SPSS و IMOS استفاده شد. در این راستا از آزمون کولموگرف_اسمیرنوف برای مشخص نمودن نرمال بودن توزیع متغیرها و تحلیل عاملی تاییدی (SFA) و مدل معادلات ساختاری (SEM) برای تجزیه وتحلیل دادها و بررسی رابطه میان متغیرها استفاده شده است. توانمندسازی کارکنان، تصویرذهنی مقصد گردشگری.
  16. تاثیر ادراکات مصرف کننده از مسئولیت اجتماعی شرکت بر انتخاب محصول (مطالعه موردی: محصولات آرایشی و بهداشتی)
    1396
    این مطالعه به بررسی تاثیر ادراکات مصرف کننده از مسئولیت اجتماعی شرکت بر انتخاب محصولات آرایشی وبهداشتی می پردازد. در این مطالعه ابتدا مفاهیم و مبانی نظری مرورشده و سپس با استفاده از مطالعات و پژوهش های پیشین شاخص های اندازه گیری هر یک از مولفه ها و ابعاد موردبررسی در این مطالعه استخراج شده است . جامعه آماری این مطالعه مصرف کنندگان فروشگاه های زنجیره ای در سطح شهرستان ساری بوده است و نمونه آماری شامل 384 مصرف کننده با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شده است. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه بوده است. که برای سنجش روایی آن از روش تحلیل عاملی استفاده شده است و روایی آن مورد تائید قرارگرفته است. همچنین جهت سنجش پایایی از آلفای کرونباخ بهره گرفته شده است. نتایج تجزیه وتحلیل داده ها حاکی از این بوده است که در ادراکات مصرف کننده از مسئولیت اجتماعی شرکت بر انتخاب محصولات آرایشی و بهداشتی تاثیر مثبت دارد.
  17. بررسی اثر بازارگرایی نیروی فروش بر خلاقیت، پیاده سازی نوآوری و عملکرد آن
    1396
    مشتری گرایی فروشنده یکی از ویژگی های مهم فروشنده است که توجه زیادی را به خود جلب کرده است. تحقیقات اخیر نشان داده است که رابطه مثبتی بین مشتری گرایی و خلاقیت فروشنده و عملکرد وجود دارد. از طرف دیگر، نوآوری، معرفی و بکارگیری ایده ها، فرایندها، فناوری ها یا محصولات است که برای سازمان جدید و مفید هستند، که خود نقش کلیدی را بازی می کند. لذا در این مطالعه بررسی بررسی اثر بازارگرایی نیروی فروش بر خلاقیت، پیاده سازی نوآوری و عملکرد آن پرداخته شده است. جامعه آماری این پژوهش را کارکنان نیروی فروش در شرکت های پخش و توزیع البرز، شرکت بیمه ایران، بانک ملی و خودروسازی ایران خودرو تشکیل داده که تعداد این کارکنان برابر با 12139 نفر بوده است که بر اساس فرمول کوکران، تعداد نمونه ها را 1160 نفر برای کارکنان نیروی فروش در دسترس (غیر تصادفی) تعیین گردید. در این مطالعه از پرسشنامه استاندارد استفاده شده است و اطلاعات به دست آمده در دو بخش توضیفی و تحلیلی تحلیل گردید. نتایج حاکی از تاثیر تمامی ابعاد بازاررگرایی (مشتری گرایی، رقیب گرایی و هماهنگی درون-عاملی) بر خلاقیت، پیاده سازی نوآوری و عملکرد نیروی فروش بود.همچنین مشخص شد که بازارگرایی بر روی خلاقیت نیروی فروش توسط وابستگی درونی کار و وابستگی درونی نتیجه، بر روی پیاده سازی نوآوری توسط فرهنگ سازمانی نوآورانه و نظارت مبتنی بر رفتار و بر روی عملکرد نیروی توسط خلاقیت نیروی فروش و پیاده سازی نوآوری نیروی فروش تاثیر مثبت داشت که این خود نقش پر رنگ مدیران و مسئولان شرکت های مورد بررسی در جهت اهمیت به بازارگرایی در شرکت را، بیش از بیش آشکار می سازد.
  18. تاثیر ریسک ادراک شده بر رضایت مشتریان و تمایل آنها به پذیرش و پرداخت بهای کالاهای لوکس در صنعت لوازم خانگی
    1396
    امروزه رضایت مشتری اهمیت فزاینده ای هم در سازمان های تولیدی و هم در سازمان های خدماتی پیدا کرده است. در این میان، صنعت لوازم خانگی به عنوان یکی از بزرگترین و پرقدمت ترین زیرشاخه ترین صنایع همواره نیازمند گسترش و توسعه بوده که کلید اصلی پیشرفت این صنعت در گرو رضایت و وفادری مشتریان است. با توجه به اهمیت رضایت مشتری در این عرصه تجاری در پژوهش حاضر تاثیر ریسک بر رضایت مشتریان و تمایل آنها به پذیرش و پرداخت بهای کالاهای لوکس در صنعت لوازم خانگی مورد بررسی قرار گرفت. پژوهش حاضر به لحاظ جمع آوری اطلاعات، جزو تحقیقات مقطعی، از حیث هدف، از نوع تحقیقات کاربردی و از نظر ارتباط متغیرها از نوع همبستگی میباشد. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل مشتریان فروشگاه های لوازم خانگی شهر سنندج میباشد. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد بین ارزش ادراک شده مشتری و میزان رضایت مشتریان و تمایل آنها به پذیرش و پرداخت بهای کالاهای لوکس در صنعت لوازم خانگی رابطه معنیداری وجود دارد. با توجه به نتایج آزمون، شدت همبستگی رابطه بین دو متغیر بسیار قوی بدست آمد. یافتههای حاصل از تحلیل رگرسیونی نشان داد که مقدار ضریب تبیین تصحیح شده 09830 بدست آمده و این مقدار نشان میدهد که 83 درصد تغییرات در رضایت مشتریان و تمایل آنها به پذیرش و پرداخت بهای کالاهای لوکس در صنعت لوازم خانگی به ریسک ادراک شده مشتری مربوط میشود .
  19. ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﯾﺎدﮔﯿﺮی ﺳﺎزﻣﺎﻧﯽ و ﺗﻮاﻧﻤﻨﺪﺳﺎزی رواﻧﺸﻨﺎﺧﺘﯽ ﮐﺎرﮐﻨﺎن ﺑﺮ ﻧﮕﺮش ﻫﺎی ﮐﺎرﮐﻨﺎن ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺷﻐﻞ (ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻣﻮردی: ﺳﺘﺎد سازمان جهاد ﮐﺸﺎورزی اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن)
    1396
    پژوهش حاضر با عنوان «ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﯾﺎدﮔﯿﺮی ﺳﺎزﻣﺎﻧﯽ ﺑﺮ ﻧﮕﺮش ﻫﺎی ﮐﺎرﮐﻨﺎن ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺷﻐﻞ» انجام گرفته است که یادگیری سازمانی و سازمان یادگیرنده به عنوان توانمند سازی سازمان در کسب بینش و درک از تجربه از طریق آزمایش و تجربه ، مشاهده و تجزیه و تمایلی برای ارزیابی شکست ها و موفقیت ها قلمداد می شوند. یادگیری سازمانی به مفهوم یادگیری افراد و گروهها در درون سازمان است ولی در سازمان یادگیرنده یادگیری سازمان به عنوان یک سیستم کلی مطرح است .در کل سازمان یادگیرنده حاصل یادگیری سازمانی است. یادگیری فرآیندی است که تغییرات رفتار فرد و سازمان را در بر می گیرد. سازمان هایی که فرهنگ قوی یادگیری را به وجود آورده اند، در ایجاد، دستیابی و انتقال دانش و اصلاح رفتار برای انعکاس دانش و ایده ها به خوبی عمل می کنند.
  20. نقش استفاده از رسانه های اجتماعی در فروش فردی و تعامل با مشتریان در شرکتهای صنعتی کرمانشاه
    1396
    با پیشرفت فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی در سال های اخیر، مدیریت ارتباط الکترونیکی با مشتری در جهت کسب مزیت رقابتی موردتوجه بسیاری از موسسات قرارگرفته است. همچنین گسترش روزافزون استفاده از اینترنت منجر به ایجاد شبکه های اجتماعی شده که قابلیت بیان عقاید و احساسات توسط افراد را درگروه ها فراهم می کند. هدف از این پژوهش بررسی نقش استفاده از رسانه های اجتماعی بر تعامل با مشتری و همچنین فروش فردی در قالب یک مدل مفهومی هست. در این راستا در شرکت های شهرک صنعتی شهر کرمانشاه موردنظر سنجی قرار گرفتند که مدیران ارشد و میانی و کارکنان فروش این شرکت ها، جامعه آماری این پژوهش را تشکیل دادند. این پژوهش ازنظر نحوه گرداوری اطلاعات، توصیفی – همبستگی و مبتنی بر معادلات آماری است. پس ازآن تعداد 384 پرسشنامه توزیع گردید که تعداد 360 مورد برای انجام تجزیه وتحلیل آماری مناسب بود. روش نمونه گیری پژوهش به علت محدود بودن حجم جامعه آماری تمام شماری (سرشماری) است. ابزار اندازه گیری متغیرهای تحقیق پرسشنامه های استاندارد توسط آرمسترانگ و اوریون (1977)، کریستالیز و کریسوچو (2013) و رنتز (2002) بود که پس از تائید روایی صوری و محتوایی آن توسط اساتید و همچنین پایایی درونی آن با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ (رسانه اجتماعی 0.80، تعامل با مشتریان 0.74، فروش فردی 0.74) مورداستفاده قرار گرفت. درروش های آماری از آلفای کرونباخ، آزمون کلموگروف-اسمیرنوف، رگرسیون استفاده شد. نتایج نشان داد که شاخص ها دارای برازش مطلوب و نشان دهنده ی تائید مدل می باشند. بر اساس یافته ها، شرکت ها باید زیرساخت های ابزارهای رسانه اجتماعی را وسعت ببخشند تا رابطه تعامل با مشتری بیشتر شود و درنتیجه فروش سازمان نیز به طبع افزایش یابد. برای بررسی فرضیات تحقیق از نرم افزار spss استفاده شده است.
  21. تاثیر یادگیری سازمانی و نوآوری استراتژیک بر عملکرد سازمانی در شرکتهای کوچک و متوسط (مطالعه موردی: استان کرمانشاه)
    1396
    این مطالعه به بررسی تاثیر نوآوری استراتژیک و یادگیری سازمانی بر عملکرد سازمانی شرکت های کوچک و متوسط در سطح استان کرمانشاه می پردازد. در این مطالعه ابتدا مفاهیم و مبانی نظری مرور شده و سپس با استفاده از مطالعات و پژوهش های پیشین شاخص های اندازه-گیری هریک از مولفه ها و ابعاد مورد بررسی در این مطالعه استخراج شده است. جامعه آماری این مطالعه شامل 944 شرکت کوچک و متوسط استان کرمانشاه بوده است و نمونه آماری274 موردی با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی از میان این شرکت ها انتخاب شده است. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه بوده است که برای سنجش روایی آن از روش تحلیل عاملی استفاده شده است و روایی آن مورد تایید قرار گرفته است. همچنین جهت سنجش پایایی از آلفای کرونباخ بهره گرفته شد. نتایج تجزیه و تحلیل داده ها حاکی از این بوده است که در کل نوآوری استراتژیک و یادگیری سازمانی بر عملکرد سازمانی شرکت های کوچک و متوسط استان تاثیر مثبت دارد و همچنین نوآوری استراتژیک و یادگیری سازمانی با هم رابطه مستقیم دارند.
  22. اثر گذاری خصوصیات نیروش فروش بر روابط خریدار و فروشنده
    1396
    این تحقیق قصد دارد تا تاثیر ویژگی های فروشنده را بر رفتار خریدار در روابط خریدار- فروشنره بررسی کند. روش تحقیق توصیفی-همبستگی بوده و جامعه آماری پژوهش 388 شرکت فعال در صنعت پوشاک شهر تهران می باشد. نتیج نشان داد که شاخص ها دارای برازش مطلوب هستند و نشان دهنده تایید مدل می باشند. همچنین می توان گفت که تعهد سازمانی فروشنده بر ارزش همکاری ایجاد شده 25% و ارزش همکاری ایجاد شده برگرایش بلند مدت خریدار 54% اثرگذار است.
  23. بررسی تاثیر آمیخته های بازاریابی بر جذب مخاطبان فعالیت های فرهنگی (مطالعه موردی: فعالیت های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان)
    1395
    امروزه سازمان های خدماتی برای بهبود و افزایش عملکرد و در نهایت، رسیدن به اهداف وجودی خود، نیازمند بکارگیری اصول، مفاهیم و استراتژی های نوین می باشند. از جمله این استراتژی ها استفاده از استراتژی آمیخته بازاریابی مناسب می باشد. آمیخته بازاریابی عبارتست از: «مجموعه ای از متغیرهای قابل کنترل بازاریابی که شرکت آنها را در بازار هدف برای ایجاد واکنش موردنظر خود ترکیب می کند». مجموعه این متغیرها برای سازمان های خدماتی از 7 عامل: خدمت یا فعالیت، قیمت، مکان، تبلیغات، کارکنان، شواهد فیزیکی و فرآیند تشکیل شده است. هدف از این پژوهش، بررسی میزان اثر شاخص های آمیخته بازاریابی بر جذب مخاطب فعالیت های فرهنگی می-باشد. به منظور جمع آوری داده ها از ابزار پرسشنامه 64 سوالی استفاده شده است. جامعه مورد بررسی، دانشجویان، مدیران و کارکنانی هستند که در فعالیت های فرهنگی فعال می باشند. حجم نمونه بر اساس جدول مورگان، تعداد 230 نفر محاسبه شد. پایایی درونی داده های جمع آوری شده، از طریق آلفای کرونباخ (91/0=r) محاسبه شده که در سطح (پیش فرض 05/0) معنی دار بود. داده-های جمع آوری شده در محیط نرم افزاری Spss و Lisrel مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. برای آزمون فرضیه ها از آزمون های تی و تحلیل رگرسیون خطی و در نهایت از مدل معادلات ساختاری برای برازش مدل مفهومی پژوهش استفاده گردید. نتایج نشان داد عناصر آمیخته بازاریابی بر جذب مخاطب فعالیت های فرهنگی و اجتماعی اثر مثبت و معنی داری دارد و همچنین بین عناصر آمیخته بازاریابی همبستگی معنی داری وجود دارد. مولفه نوع فعالیت، بالاترین میزان تاثیر را دارا بوده و پس از آن به ترتیب، مولفه های تبلیغات، کارکنان، فرایند و رویه ها، هزینه، امکانات، مکان، بیشترین تاثیر را در جذب مخاطبان فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه دارا می باشند.
  24. بررسی رابطه مهندسی ارزش و میزان کیفیت خدمات ارائه شده توسط شرکت ابفای شهری استان کردستان
    1395
    پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه مهندسی ارزش و میزان کیفیت خدمات ارائه شده توسط شرکت اب و فاضلاب شهری استان کردستان انجام شده است. این تحقیق در زمره تحقیقات کاربردی است و از نظر گرداوری داده ها از نوع توصیفی-پیمایشی می باشد. جامعه اماری پزوهش حاضر شامل کلیه کارکنان و ارباب رجوعان شرکت اب و فاضلاب شهری می باشد. نتایج بدست امده نشان داده است که بین ابعاد مهندسی ارزش و میزان کیفیت خدمات ارائه شده توسط شرکت آبفا، رابطه معناداری وجود دارد. مهندسی ارزش باعث بالا رفتن میزان اعتماد، پاسخگویی، همدلی و افزایش کیفیت عوامل محسوس خدمات می شود.
  25. بررسی عوامل موثر بر جذب مشتریان در بخش بانکداری خرد(مطالعه موردی پست بانک استان کردستان)
    1395
    این پژوهش با هدف بررسی عوامل مموثر بر جدب مشتریان در بانکداری خرد انجام شده است. این تحقیق در زمره تحقیقات کاربردی بوده و از نظر گرداوری داده ها از نوع توصیفی می باشد. جامعه پژوهش اضر کلیه مشتریان پست بانک و تعداد 384 نفر به روش نمونه گیری از این افراد انتخاب شده است. نتایج بدست امده نشان می دهد که عوامل خدمات، ترویج، قیمت، کارکنان، مکان، امکانات فیزیکی و مدیریت فرایندها در جذب مشتریان موثر می باشند. لذا می توان نتیجه گرفت که بالا بردن کیفیت خدمات ، اطلاع رسانی، کاهش هزینه ، برخورد مناسب با مشتریان ، داشتن دکوراسیون زیبا، استفاده از اینترنت بانک و تلفن بانک و... از جمله عواملی هستند که در جذب مشتریان نقش بسزایی ایفا می کنند.
  26. تاثیر رسانه های ارتباطی بازاریابی بر تصویرذهنی گردشگران از مقصد ) مطالعه موردی منطقه گردشگری بیستون کرمانشاه (
    1395
    این پژوهش با هدف بررسی تاثیر رسانه های ارتباطی بازاریابی بر تصویرذهنی گردشگران از مقصد) مطالعه موردی منطقه گردشگری بیستون کرمانشاه (انجام گرفته است میباشد.متغیر رسانه های ارتباطی به عنوان متغیر مستقل ومتغیر تصویرذهنی گردشگران به عنوان متغیر وابسته مورد بررسی قرارگرفتند . فرضیه های این پژوهش برای اثبات تاثیر رسانه های ارتباطی بازاریابی بر تصویرذهنی گردشگران از مقصد )مطالعه موردی منطقه گردشگری بیستون کرمانشاه( طراحی شده است به همین منظور و برای جمعآوری اطلاعات موردنیاز پژوهش یک پرسشنامه مشتمل بر 33 سوال بر اساس طیف لیکرت طراحی و در بین 373 نفراز گردشگرانی که سابقه حداقل یکبار بازدید از منطقه گردشگری بیستون را دارا می باشند توزیع وتکمیل گردیده و در تجزیهو تحلیل مورد استفاده قرار گرفت. پایایی این پرسشنامه به روش آلفای کرونباخ و با مقدار 3.763 مورد تایید قرار گرفت. سپس فرضیههای پژوهش به روش مدل معادلات ساختاری بررسی وتائید شده و پیشنهادات مرتبط ارائه گردید .
  27. بررسی اثر گذاری کیفیت خدمات و رضایت مندی بر وفاداری مشتریان در هتل های استان کردستان
    1395
    این پژوهش با هدف بررسی تاثیر کیفیت خدمات و رضایت مندی بر وفاداری مشتریان در هتل های استان کردستان انجام گرفت. تحقیق حاضر بر حسب روش، توصیفی و از نوع همبستگی و از نظر هدف تحقیق، کاربردی است.جامعه آماری این پژوهش شامل همه مشتریان دائمی هتل های استان کردستان است که در سال دست کم یک شب در هتل اقامت داشته اند. از آنجا که آمار دقیقی از حجم جامعه مشتریان هتل های استان در دست نیست و جامعه نا محدود است، لذا بر اساس فرمول کوکران حجم نمونه پژوهش تعیین و 384 نفر برآورد شد. روش نمونه گیری تصادفی ساده و طبقه بندی است. متغیر وابسته پژوهش وفاداری مشتری است که به وسیله متغیرهای کیفیت خدمات (مستقل) و رضایتمندی مشتری( میانجی) بر اساس پرسشنامه سرکوآل و مقیمی (1392) سنجیده شده است. به منظور بررسی فرضیات از ضریب همبستگی پیرسون و مدل معادلات ساختاری استفاده شده است. یافته های پژوهش نشان داد که از نظر مشتریان کیفیت خدمات در سطح متوسط به باللی ارائه شده است. همچنین داده ها بیانگر رضایت مندی و وفاداری مشتریان است. نتایج نشان می دهد مولفه های کیفیت خدمات و رضایت مندی بر وفاداری مشتریان تاثیر معناداری دارد.
  28. تاثیر سودمندی، سهولت استفاده و امنیت ادراک شده بر گرایش مشتریان در استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک بانک رفاه در شهر همدان
    1395
    در دنیای امروز اهمیت و عملکرد موفق بانکداری موفق الکترونیک در مرتفع کردن مشکلات ناشی از بانکداری سنتی و کاهش هزینه های مربوط به آن در هیچ یک از کشورهای پیشرفته پوشیده نیست. فناوری های جدید، روش ارائه خدمت به مشتریان را در بسیاری از سازمانهای خدماتی دگرگون کرده است. خدمات رسانی نیز تحت تاثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات دچار تحولات اساسی شده است. این پژوهش با استفاده از مدل پذیرش تکنولوژی به دنبال شناسایی عوامل موثر بر گرایش مشتریان شعب به استفاده از بانکداری الکترونیک می باشد. طبق این مدل ، سهولت ادراک شده، مفید بودن ادراک و یک عامل اضافی امنیت ادراک شده مورد بررسی می باشد.پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر روش و نحوه گردآوری دهاده ها در زمره تحقیقات توصیفی و غیرآزمایشگاهی قرار داردو از سری تحقیقات همبستگی محسوب می شود. جامعه آماری این تحقیق شامل مشتریان شعب مختلف بانک رفاه در سطح شهرستان همدان می باشد. نمونه آماری نیز نمونه گیری تصادفی ساده از جامعه در دسترس می باشد که از طریق پرسشنامه استاندارد انجام گرفت. حجم نمونه این پژوهش شامل 384 نفر از مشتریان شعب بانک رفاه در شهرستان همدان می باشد و تحلیل داده ها با روش آمار توصیفی در جهت برآورد مشخصه های مرکزی و تنظیم جداول توزیع فراوانی آماری انجام شده و از آمار استنباطی در تحلیل واریانس و از نرم افزار spss وLisrel جهت آزمون فرضیه ها استفاده شده است. نتیجه پژوهش نشان داد که تاثیر سطوح مختلف بر گرایش مشتریان در استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک متفاوت است.
  29. بررسی تاثیر اعتماد و رضایت مشتریان بر قصد خرید انلاین
    1395
    هدف از این تحقیق بررسی تاثیر اعتماد و رضایت مشتریان بر قصد خرید انلاین می باشد جامعه اماری مورد بررسی دانشجویان دانشکده علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه کردستان می باشد . حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران تعین گردیده و به صورت تصادفی متناسب با حجم نمونه توزیع شده است . ابزار گرداوری اطلاعات پرسشنامه ای بوده که به تعداد 319 نفر توزیع و مورد تحلیل قرار گرفت. و نرم افزار مورد استفاده جهت تحلیل داده ها SPSS و AMOS می باشد فرضیه های این پژوهش با استفاده از معادلات ساختاری ازمون گردید نتایج نشان داد که اعتماد و رضایت مشتریان بر قصد خرید مجدد انلاین تاثیر گذار است . همچنین شاخص های برازش مدل نشان دهنده ی مناسب بودن مدل است.
  30. تاثیر اعتماد و رضایت مشتریان بر قصد خرید انلاین، مطالعه موردی دانشجویان دانشگاه کردستان
    1395
    هدف از این تحقیق بررسی تاثیر اعتماد و رضایت مشتریان بر قصد خرید انلاین می باشد جامعه اماری مورد بررسی دانشجویان دانشکده علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه کردستان می باشد . حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران تعین گردیده و به صورت تصادفی متناسب با حجم نمونه توزیع شده است . ابزار گرداوری اطلاعات پرسشنامه ای بوده که به تعداد 319 نفر توزیع و مورد تحلیل قرار گرفت. و نرم افزار مورد استفاده جهت تحلیل داده ها SPSS و AMOS می باشد فرضیه های این پژوهش با استفاده از معادلات ساختاری ازمون گردید نتایج نشان داد که اعتماد و رضایت مشتریان بر قصد خرید مجدد انلاین تاثیر گذار است . همچنین شاخص های برازش مدل نشان دهنده ی مناسب بودن مدل است.
  31. بررسی عوامل موثر بر وفاداری به برند مشتریان گوشیهای تلفن همراه
    1395
    امروزه مشتری مهم ترین دارایی سازمان ها محسوب می شود، به طوری که توجه به مشتری از دغدغه های اصلی سازمان ها بوده و تلاش می کنند تا مشتری را جذب و حفظ کرده و آنها را به مشتری دائم و وفادار تبدیل نمایند. وفاداری مشتری موضوعی مهم در تحقیقات بازاریابی و به عنوان یک نگرانی عمده برای مدیران و یک تفکر دائمی استراتژیک برای بسیاری از سازمان ها به شمار می-آید. بنابراین حفظ مشتریان و وفادار نمودن آنها مورد توجه، ضامن بقا، توسعه و رشد سازمان ها بوده و یک مزیت رقابتی بزرگ بشمار می رود. وفاداری مشتریان برای شرکت ها مزایایی از جمله کاهش حساسیت مشتریان نسبت به تغییرات و قیمت ها، فروش محصولات متنوع و جانبی به یک مشتری، فروش محصولات ارتقاءیافته و جدیدالورود به بازار یک مشتری، افزایش موانع برای ورود رقبای جدید و ... دارد. پژوهش حاضر در پی بررسی عوامل موثر بر وفاداری به برند مشتریان گوشی های تلفن همراه است. روش تحقیق، توصیفی پیمایشی و از نوع کاربردی است. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه استفاده گردیده و روایی و پایایی آن با استفاده از روایی محتوا و سازه و همچنین آلفای کرونباخ مورد تائید قرار گرفت. جامعه آماری در این پژوهش بازار های موبایل سطح شهر مشهد می باشد، در این پژوهش، روش نمونه گیری، تصادفی ساده می باشد و برای تعیین حجم نمونه از فرمول کوکران استفاده گردیده است. مدل پژوهش با استفاده از نرم افزارهای آموس و اس پی اس اس تحلیل شد. یافته ها نشان می دهد که شش عامل موثر بر وفاداری به برند در مدل مورد بررسی پژوهش حاضر(ارزش، اعتماد، رضایت، مقاومت در برابر تغییر، احساسات و ارزش ویژه برند) رابطه ی مثبتی با وفاداری به برند مشتریان گوشی های تلفن همراه دارند. آنچه که سود کوتاه مدت شرکت های تولید کننده موبایل را می تواند تضمین نماید جذب مشتریان وفادار از طریق تعهد بیشتر و راه کار تحقق شاخص های ارزش و رضایت برای مشتریان است، بر اساس نتایج تحقیق بدیهی است مشتری راضی که درک نماید موازنه داده-ستانده به نفع او تمام شده است رفتاری هم سو با استراتژی بازاریابی شرکت و تکرار خرید انجام می دهد، بنابراین شرکت می بایست انتظارات مشتری را برآورده ساخته و او را در موقعیت برنده در معامله قراردهد، که این امر موجب تعهد مشتری به شرکت و رابطه بلند مدت(تکرار و توسعه خرید) خواهد شد و این متضمن سودآوری و رسیدن به اهداف
  32. تاثیر گرایش استراتژیک بر بین المللی سازی شرکت های کوچک و متوسط در سطح استان کرمانشاه
    1394
    این مطالعه به بررسی تاٌثیر گرایش استراتژیک بر بین المللی سازی شرکت های کوچک ومتوسط در سطح استان کرمانشاه می پردازد. در این مطالعه ابتدا مفاهیم و مبانی نظری مرور شده و سپس با استفاده از مطالعات و پژوهش های پیشین شاخص های اندازه گیری هریک از مولفه ها و ابعاد مورد بررسی در این مطالعه استخراج شده است. جامعه آماری این مطالعه شامل 282 شرکت کوچک و متوسط استان کرمانشاه بوده است و نمونه آماری 164 موردی با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی از میان این شرکت ها انتخاب شده است . ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه بوده است که برای سنجش روایی آن از روش تحلیل عاملی استفاده شده است و روایی آن مورد تایید بوده است و جهت سنجش پایای از آلفای کرونباخ بهره گرفته شد . نتایج تجزیه و تحلیل داده ها حاکی از این بوده است که در کل گرایش استراتژیک بر بین المللی سازی شرکت های کوچک ومتوسط استان کرمانشاه تاثیر مثبت دارد و همچنین گرایش به رقیب و گرایش به مشتری نیز به ترتیب بر بین المللی سازی شرکت های کوچک و متوسط تاثیر مثبت دارند اما نکته حائز اهمیت این است که گرایش به هزینه بر بین المللی سازی شرکت های کوچک و متوسط تاثیر منفی دارد.
  33. تاثیر بازارگرایی و گرایش به فناوری بر عملکرد ارتباط با مشتری با توجه به نقش واسطه ای قابلیت بازاریابی الکترونیکی در شرکت های صنعتی شیراز
    1394
    محیط کسب وکار امروز به شدت تحت تاثیر رقابت میان شرکت ها و تغییرات سریع تکنولوژی و تغییر مداوم خواسته ها و نیازهای مشتریان است. طی دهه های گذشته سازمان های بسیاری به اهمیت رضایتمندی مشتریان خود واقف شده و دریافته اند رابطه ای قوی بین رضایت و وفاداری مشتریان و سودآوری وجود دارد. امروزه شرکت ها، به منظور موفقیت در بازار و افزایش فروش، نیازمند طراحی و اتخاذ استراتژی هایی هستند تا بهتر بتوانند نسبت به رقبا، رضایت مصرف کنندگان را تامین کنند. پژوهش حاضر در پی بررسی تاثیر بازارگرایی و گرایش به فناوری بر عملکرد ارتباط با مشتری با توجه به نقش میانجی قابلیت بازاریابی الکترونیکی است. روش تحقیق، توصیفی-پیمایشی و از نوع کاربردی است. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه استفاده گردیده و روایی و پایایی آن با استفاده از روایی محتوا و سازه و همچنین آلفای کرونباخ مورد تائید قرار گرفت. جامعه آماری در این پژوهش شرکت های صنعتی شهر شیراز می باشد. در این پژوهش، روش نمونه گیری، تصادفی ساده می باشد و برای تعیین حجم نمونه از فرمول کوکران استفاده گردیده است. مدل پژوهش با استفاده از مدل معادلات ساختاری و نرم افزار AMOS تحلیل شد. یافته ها نشان می دهد که بازارگرایی و گرایش به فناوری به قابلیت بازاریابی الکترونیکی منتهی می شود، بطوریکه این قابلیت بر عملکرد ارتباط با مشتری شرکت تاثیر مثبتی دارد. همچنین قوی ترین رابطه این پژوهش تاثیر مثبت بازارگرایی بر عملکرد ارتباط با مشتری است.
  34. بررسی رابطه بازارگرایی و کیفیت خدمات بانک تجارت شهر تهران
    1394
    مفهوم بازاریابی به عنوان فلسفه مدیریت حاکم بر سازمانهاست. این مفهوم مرتبط با شناسایی و براوردن نیازهای بازار و مشتری است. تحقیقات زیادی در رابطه با بازارگرایی صورت گرفته است که هدف بیشتر انها بررسی تاثیر بازارگرایی بر عملکرد سازمانها می باشد. بعضی از تحقیقات این رابطه را تایید و برخی دیگر انرا رد کرده اند. این تحقیق در راستای تحلیل رابطه بازارگرایی و کیفیت خدمات در شعب بانک تجارت شهر تهران صورت گرفته است. پرسشنامه ارزیابی کیفیت خدمات، برگرفته از پرسشنامه سروکول می باشد. نتایج تحقیق نشان داده است که خدمات بانک تجارت تهران با بازارگرایی رابطه مثبت دارد.
  35. بررسی رابطه بین استراتژیهای کسب و کار و استراتژیهای بازاریابی شرکتهای کوچک و متوسط سطح شهرستان سنندج
    1394
    در محیط پیچیده، پویا و بسیار متغیر امروزی، شرکت ها نیازمند طراحی و اتخاذ استراتژیهایی هستند که بتوانند آنها را در بهبود روز افزون عملکردشان یاری رساند. همچنین با توجه به اینکه استراتژی های رقابتی و استراتژی های وظیفه ای در یک راستا قرار دارند، اگر به موضوع هماهنگی و ارتباط بین این دو استراتژی اهمیت داده نشود، عملکرد شرکت ها دچار ضعف خواهد شد، بنابراین هدف از اجرای این پژوهش بررسی رابطه بین استراتژی های کسب و کار و استراتژی های بازاریابی شرکت های کوچک و متوسط می باشد. تحقیق حاضر از لحاظ هدف کاربردی و از نظر روش و نحوه گردآوری داده های تحقیق در زمره تحقیقات توصیفی و غیرآزمایشی قرار داشته و از سری تحقیقات همبستگی محسوب می گردد. جامعه آماری پژوهش مدیران واحد های فروش، بازاریابی، کیفیت، تولید و مدیران عامل شرکت های کوچک و متوسط سطح شهرستان سنندج می باشد، که جمعا" برابر با 364 نفر محاسبه گردید و با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس و بهره گیری از فرمول کوکران حجم نمونه 187 نفر لحاظ گردید. در این پژوهش جهت جمع آوری داده های پژوهش از ابزار پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد که روایی صوری آن با نظر اساتید و صاحبنظران تایید شده و جهت اعتبار سازه، از تحلیل عاملی تاییدی با استفاده از نرم افزار لیزرل استفاده شد. همچنین جهت سنجش پایایی پرسشنامه ابتدا 42 پرسشنامه توزیع گردید که با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ پایایی ابزار پژوهش در حد بسیار مناسبی تشخیص داده شد. درپژوهش حاضر با توجه به اینکه فرض نرمال بودن داده ها رد گردید از ضریب همبستگی ناپارامتری (اسپیرمن) جهت تجزیه و تحلیل فرضیه های پژوهش استفاده شد. نتایج پژوهش حاکی از این است که در سطح اطمینان 95% بین استراتژی های کسب و کار و استراتژی های بازاریابی همبستگی قوی وجود دارد و جهت اجرای این هماهنگی در سطح شرکت ها توصیه می گردد که از ساختارمکانیکی و رسمی به سمت ساختارهای پویا حرکت کرده و در تدوین استراتژی مدیران سطوح پایین تر اعم از فروش و بازاریابی دخیل باشند و همچنین ایجاد واحدهای تحقیقات بازاریابی و اهمیت به کیفیت و نوآوری محصولات به تحقق این امر کمک می نماید.