تاریخ به‌روزرسانی: 1403/07/12

دانشکده علوم انسانی و اجتماعی / گروه علوم ورزشی

1. "The Effects of Heel Spring on Lower Limb Muscular Activity and Running Economy"
    Shahin Ketabi, Anderson Souza Oliveira, Uwe Gustav Kersting
    International Journal of Motor Control and Learning, 2022
  2. "Effect of Different Intervention on Running Economy - A Systematic Review of the Literature"
    Shahin Ketabi, Uwe Gustav Kersting
    International Journal of Motor Control and Learning, 2022
  3. "Modular Control of Treadmill vs Overground Running"
    Shahin Ketabi, Anderson Souza Oliveira, Leonardo Gizzi, Dario Farina, Uwe Gustav Kersting
    PLoS One, 2016
  4. "The effect of heel spring on foot movement and muscle activity during running"
    Shahin Ketabi, Uwe Gustav Kersting, Lars Arendt-Nielsen
    Footwear science, 2015
  5. "Influence of minimal heel inserts on rearfoot movement, running economy, mechanical parameters and muscular activity during distance running"
    Shahin Ketabi, Uwe Gustav Kersting
    Footwear science, 2013
  6. "تاثیر 8 هفته مصرف عصاره چای سبز و تمرینات مقاومتی بر غلظت آدیپوکاینهای آپلین و کمرین زنان چاق"
    محمد رحمان رحیمی، شاهین کتابی، نعیمه سعیدی
    سوخت و ساز و فعالیت ورزشی، 1401
  7. "بررسی تاثیر شیوه تدریس مبتنی بر دستکاری قیود تکلیف بر رفتارهای حمله ای فوتبالیست های نوجوان مدارس فوتبال"
    شاهین کتابی، محمد ملکی
    تدریس پژوهی، 1400

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

1. "اولویت بندی نقش حیطه های روانشناسی آنتروپومتری و فیزیولوژی در استعدادیابی در ورزش های تیمی و « » انفرادی"
    شاهین کتابی، هادی مرادی، مینا کریمی
    هفتمین همایش ملی دانشجویی علوم ورزشی دانشگاه شهید بهشتی، 1400
  2. "تاثیر وضعیت پاشنه پا بر مکانیک مچ پا و نیروی تاندون آشیل در حین دویدن"
    اولین همایش بین المللی ورزش و توسعه پایدار، 1398
  3. "تاثیر تیپینگ بر تعادل ایستا و پویا در کشتی گیران در حین خستگی"
    اولین همایش بین المللی ورزش و توسعه پایدار، 1398
  4. "Muscle Actions (Work) Calculated by the Musculoskeletal Model Explain Change in Running Economy While changes in Rear foot Movement in Distance Running"
    24 کنگره بین المللی بیوکانیک، 1392
  5. "CAN MUSCLE ACTIONS (WORK) CALCULATED BY A MUSCULOSKELETAL MODEL EXPLAIN RUNNING ECONOMY"
    24 کنگره بین المللی بیوکانیک، 1392
  6. "CAN MUSCLE ACTIONS (WORK) CALCULATED BY A MUSCULOSKELETAL MODEL EXPLAIN RUNNING ECONOMY"
    کنفرانس بین المللی بیومکانیک ورزشی، 1392
  7. "Effects of slip-induced changes in ankle movement on muscle activity and ground reaction forces during running acceleration"
    شاهین کتابی، اووه کرستینگ
    کنگره سالانه علوم ورزشی در اروپا، 1392
  8. "مقاله ارائه شده -Investigate and Compare the Effect of One Session Wrestling Training on Elite Wrestlers Dehydration, Hematocrit and Blood Electrolytes in the Morning and Evening"
    شاهین کتابی، عبدالحمید حبیبی، مسعود نیکبخت
    مقالات اولین کنفرانس بین المللی قبل از المپیک در زمینه علوم ورزشی و ورزشی، 1387
  9. "مقاله ارائه شده- تاثیر برنامه منتخب آمادگی جسمانی بر روی آمادگی های جسمانی عمومی دانشجویان تربیت بدنی پسر دانشگاه کردستان"
    داریوش شیخ الاسلامی وطنی، سعید صادقی بروجردی، سعید رضا نوری مفرد، شاهین کتابی، هادی روحانی، نادر بهپور
    دومین همایش دانشجویی تربیت بدنی و علوم ورزشی، 1383