انور دست باز
تاریخ به‌روزرسانی: 1403/06/15

انور دست باز

دانشکده علوم انسانی و اجتماعی / گروه مشاوره

1. "Modeling Indicator of Father-Child Relationship, Adolescent Academic Achievement and Parenting Dimensions"
    Anvar Dastbaz, Davoud Hajkhodadadi, Fatemeh Hajkhodadadi, Jasem Bahramian
    Family Relations Studies, 2024
  2. "Developing a model for the relationship between cognitive defusion and problem-solving with the mediating role of metacognitive awareness in borderline personality disorder"
    Anvar Dastbaz, Barzan Solaimani
    Journal of Research in Psychopathology (JRP), 2023
  3. "The Effect of Group Counseling "Narrative Therapy" to reduce Depression and Loneliness among older women"
    Manoochehr Azkhosh, Anvar Dastbaz, Sayyed Hadi Yeganehfarzand, Fatemeh Shoaee, masoumeh salehi
    Iranian Rehabilitation Journal, 2014
  4. "مطالعه تجربه عدم سوگواری در بازماندگان بیماری کووید-19 در شهر همدان"
    جلیل سحابی، انور دست باز، زهرا زارعی، امید مرادی
    دانش و پژوهش در روانشناسی کاربردی، 1402
  5. "اثربخشی آموزش مدیریت استرس به شیوه شناختی رفتاری بر راهبردهای تنظیم هیجان، امید به زندگی، بهزیستی ذهنی و سازگاری اجتماعی دانش آموزان دارای اختلال اضطراب فراگیر"
    انور دست باز، برزان سلیمانی، زهرا خسروپناه
    آموزش بهداشت و ارتقای سلامت ایران، 1402
  6. "پیش بینی اختلال بدریخت‌انگاری بدن بر اساس ویژگی های شخصیتی و تحریفات شناختی با نقش واسطه‌ای دشواری تنظیم هیجانی در دانش آموزان دختر"
    انور دست باز، میلاد حیدریان، روژان محمدی، شیلان احدی
    روانشناسی و روانپزشکی شناخت، 1402
  7. "رابطه ویژگی‌های شخصیتی و تحریف‌های شناختی با فرسودگی شغلی: نقش واسطه‌ای دشواری تنظیم هیجان و همجوشی شناختی ‌در پرستاران"
    آرمان عزیزی، انور دست باز، برزان سلیمانی
    مطالعات روانشناسی صنعتی و سازمانی، 1401
  8. "مدل یابی ساختاری انطباق‌پذیری مسیر شغلی بر اساس خوش‌بینی و رسالت مسیر شغلی با نقش واسطه ای خودکارآمدی و تنظیم هیجانی در معلمان مدارس با نیازهای ویژه"
    آرمان عزیزی، انور دست باز، برزان سلیمانی
    مشاوره شغلی و سازمانی، 1401
  9. "تدوین مدل ساختاری فرسودگی شغلی معلمان بر اساس تحریفات شناختی و نشخوار فکری با نقش میانجی افکار خود آیند منفی و همجوشی شناختی"
    انور دست باز، مهابات ویسی، برزان سلیمانی
    روان شناسی شناختی، 1401
  10. "اثربخشی درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد بر آمیختگی شناختی، استرس ادراک شده و حافظه سرگذشتی بیش کلی گرا در افراد دارای اختلال شخصیت مرزی"
    انور دست باز، جهانگیر کرمی، برزان سلیمانی، حسن قربانی
    مطالعات روانشناسی بالینی-دانشگاه علامه طباطبایی، 1398
  11. "مقایسه اثربخشی درمان فراشناختی و شناختی-رفتاری بر افسردگی، تاب آوری و کیفیت زندگی زنان مطلقه­ افسرده"
    آرمان عزیزی، صالح حسینی، انور دست باز، محمد رضا عابدی
    پژوهش های نوین روانشناختی (روانشناسی سابق)، 1398
  12. "تاثیر مشاوره گروهی مبتنی بر لنگرگاه های مسیر شغلی بر تصمیم گیری مسیر شغلی و مولفه های آن در دانش آموزان مقطع متوسطه دوم"
    انور دست باز، پریسا نیلفروشان، محمد رضا عابدی
    دانش و پژوهش در روانشناسی کاربردی، 1396
  13. "اثربخشی مشاوره گروهی «راه حل محور» بر سازگاری و خودکارآمدی دانش آموزان پسر سال اول دبیرستان شهرستان شهریار"
    امید مرادی، سید جلال یونسی، محمد ابراهیمی، انور دست باز
    دانش و پژوهش در روانشناسی کاربردی، 1392