تاریخ به‌روزرسانی: 1403/06/29

دانشکده علوم انسانی و اجتماعی / گروه حسابداری

1. "Impact of XBRL on Internal Audit Performance"
    Reza Jamei, Niloofar Mohamadi Kelareh, Siamak Ranjouri
    IRANIAN JOURNAL OF ACCOUNTING, AUDITING & FINANCE, 2020
  2. "Investigating the Mathematical Models (TOPSIS, SAW) to Prioritize the Investments in the Accepted Pharmaceutical Companies in Tehran Stock Exchange"
    Advances in Mathematical Finance and Applications, 2020
  3. "Feasibility of implementation of target costing system on iranian mehr housing project"
    Reza Jamei, saman Kohne poshi
    International Academic journal of Economics, 2018
  4. "Investigating the Relationship Between Growth Opportunities, Tangible Asset and Financial Structure of Companies listed in Tehran Stock Exchange"
    IRANIAN JOURNAL OF ACCOUNTING, AUDITING & FINANCE, 2018
  5. "Balance Scorecard systems: designing and implementing (A case study: Shiraz University)"
    International Journal of Risk Assessment and Management, 2016
  6. "Effectiveness of manager's performance on independent auditor's opinion in listed companies of Tehran stock exchange"
    Reza Jamei, Ali Rahimian
    International Business Management, 2016
  7. "Investigating the Influnce of Accounting Conservatism on cost of debt in the listed Companies in Tehran Stock Exchange(TSE"
    Advances in Environmental Biology, 2014
  8. "The Infuence of Accounting Information Quality on Liquidity Risk of companies listed in Tehran Stock Exchange"
    Advances in Environmental Biology, 2014
  9. "Investigating Bazar Productivity Forecast Error and Adjusted Profit Using Cost Behavior"
    Advances in Environmental Biology, 2014
  10. "The Relationship between Stability Changes Unusual Free Cash Flow Remained the Persistence of Discretionary Accruals in Listed Companies the Tehran Stock Exchange."
    Reza Jamei, Babak Jamshidinavid, Mastorreh Javaheri
    Journal of Basic and Applied Scientific Research, TextRoad Publication, 2013
  11. "study of adjusted Profit and productivity forecast error of bazaar with using of behavior"
    Reza Jamei, Godratollah Talebnia, Esmaeil shahnazari