Faculty Profile

عباس فریدافشار
تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/01

عباس فریدافشار

دانشکده علوم انسانی و اجتماعی / گروه معارف اسلامی

Theses Faculty

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. تاثیر ملاحظات اخلاقی بازاریابی بر وفاداری به برند با نقش میانجی کیفیت رابطه مصرف کننده - برند و کیفیت محصول ادراک شده (مورد مطالعه: شرکت های مواد غذایی اقلیم کردستان عراق)
    1400
    هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر ملاحظات اخلاقی بازاریابی بر وفاداری به برند با نقش میانجی کیفیت رابطه مصرف کننده - برند و کیفیت محصول ادراک شده در چهار شرکت مواد غذایی کردستان عراق است. پژوهش ازنظر هدف کاربردی و ازنظر راهبرد جزو پژوهشات کمی است. با توجه به بررسی رابطه دو متغیر، پژوهش را می توان جزو پژوهشات همبستگی دسته بندی نمود. با توجه به نحوه جمع آوری داده ها پژوهش از نوع توصیفی – پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش حاضر جامعه آماری این پژوهش را مشتریان برندهای مواد غذایی شرکت های دیار سلیمانیه، ئالای سلیمانه، شرکت خالقی و گارگه کاشو در سال 2021 تشکیل می دهند ابزار نمونه برداری پرسشنامه استاندارد است که بعد از انجام روایی صوری با کمک اساتید محترم دانشکده، به کمک نرم افزار اسمارت پی آل اس روایی سازه آن مورد تائید قرار گرفت. پایایی به کمک آلفای کورنباخ محاسبه و تائید شد. برای بررسی رابطه بین متغیرهای پژوهش از مدل ساختاری استفاده شد. از روش نمونه گیری ساده غیر احتمالی استفاده شده است. یافته های پژوهش تائید کننده رابطه معنی دار و تاثیرگذاری ملاحظات اخلاقی بازاریابی بر وفاداری به برند است و با توجه به مقادیر آماره تی به دست آمده برای هر کدام از شرکت ها، می توان نتیجه گرفت که رابطه ی تعدیل گری برای شرکت ها وجود دارد و ملاحظات اخلاقی بازاریابی شرکت بر وفاداری به برند با نقش میانجی کیفیت رابطه مصرف کننده / برند و کیفیت محصول ادراک شده تاثیر معنی دار و مثبتی دارد و هرچه شرکت در بازاریابی بیشتر به ملاحظات اخلاقی توجه کند، میزان وفاداری مشتریان به برند او افزایش می یابد.
  2. درمان وسواس از منظر اخلاق و طب اسلامی
    1398
    اختلال وسواس فکری - عملی (OCD) یکی از اختلالاتی اضطرابی است که با تفکر وسواسی، رفتار اجباری و درجات متفاوت اضطراب مشخص می شود. این بیماری مسئله جدیدی نیست و از گذشته دور مورد ابتلا بوده است و بر همین اساس دسته ای از روایات ائمه معصومین (علیهم السلام) به وسواس فکری و عملی اختصاص داشته یافته است و در مورد حکم، سبب و درمان آن مطالبی را بیان نموده اند. به تبع در آثار مختلف علوم اسلامی و غیر اسلامی از جمله اخلاق و طب درباره این بیماری مطالب فراوانی ذکر گردیده شده است. در متون اسلامی به نکات ظریف و کاربردی در ارتباط با این اختلال برمی خوریم. در این رویکرد، علاوه بر نقش عوامل فیزیولوژیک و عوامل عاطفی و هیجانی، بر نقش فرایندهای اخلاقی نیز تاکید شده است. هدف از نگارش این رساله دستیابی به عوامل شکل دهنده بیماری وسواس و همچنین راهکارهای درمانی آن با توجه به دو علم شریف اخلاق و طب می باشد. تحقیق حاضر در صدد دادن ارایه یک طرح جامع در درمان وسواس برگرفته از متون و منابع اسلامی و طبی از دو علم اخلاق و طب در زمینه علایم، محتوا، سبب شناسی و درمان اختلال وسواس فکری ـ عملی است.